Zayıflatan Sodalı Çay Kürü Tarifi, Nasıl Yapılır?

Zayıflatan Sodalı Çay Kürü Tarifi (1 Kişilik)

Malzemeler :

  • 2 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 şişe maden suyu
  • 1/2 limon
  • 2,5 su bardağı kaynamış su

Hazırlanışı :

Isıya dayanıklı bir kap içine 2,5 su bardağı su dökün. Suyu ocak üzerine alıp, kaynatın. Su kaynadıktan sonra içine 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyup, karıştırın. Yaklaşık 10 dakika demlenmesini bekleyin.

Yeşil çay demlendikten sonra yarım limonu sıkıp, kabuğuyla birlikte çayın içine atın. Son olarak karışımın içine 1 şişe maden suyu döküp, karıştırın. Ardından çayı süzüp, gün içinde tüketebilirsiniz.

Zayıflatan Sodalı Çay Kürü Nasıl Kullanılır?

Bu çayı 15 gün boyunca düzenli olarak uygulayın. Her gün taze olarak hazırlayıp, oda sıcaklığında tüketin.

Zayıflatan Sodalı Çay Kürünün Faydaları Nelerdir?

İçerisinde bulunan mineraller sayesinde maden suyu kilo vermede oldukça etkilidir. Aynı zamanda metabolizmayı hızlandırır ve hazımsızlığa karşı iyi gelir.

Yeşil çay vücudun ihtiyaç duyduğu tüm mineralleri karşılar. Yağ yakımını sağlar ve iştahı bastırma özelliği vardır. Limon ise vücutta biriken yağları dışarı atıp, zayıflama etkisi gösterir. Ayrıca vücutta ki enerji artışını ve yağların yakılmasını sağlar.

Hazırladığınız bu kürü düzenli olarak uyguladığınızda yağlarınızı oldukça fazla yakacak ve zayıflamanızı sağlayacaktır.

Bu kürün diğer önemli bir özelliği ise çok fazla su içmenize yol açacaktır. Bu sayede vucüdunuzdan toksin atımı da hızlanacaktır.

Zayıflatan Sodalı Çay Kürünü Kimler Kullanmamalıdır?

Emziren annelerin ve hamile bayanların sadece bu kürü değil hiç bir kürü kullanmaması önerilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar, mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalarında fayda vardır.

Afiyet Olsun.

Videolu Tariflerimiz de Harika! Aşağıdan Hemen İzleyebilirsiniz:

Her hakkı saklıdır. © 2012 - 2024 Resimli ve Videolu Yemek Tarifleri | www.ye-mek.net (@yemeknet)

Yasal Uyarı : Bu sitedeki tüm yazılı ve görsel içerikler 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile saklıdır. Hiç bir suret ile kopyalanamaz ve kullanılamaz.